Viherrakentaminen Espoossa ammattitaitoisesti ja monipuolisesti

Kysy lisää viherrakentamisesta!

Pihapuutarhurit Ky hoitaa kaikenlaiset viherrakennus- ja puutarhatyöt pihasuunnittelusta istutuksiin ja kiveyksiin. Espoossa kotipaikkaansa pitävän yrityksen toiminta-alueena on pääkaupunkiseutu sekä koko Uudenmaan alue. Tuotamme täyden palvelun perustus- ja uudistamistöitä pihoille ja puutarhoihin. Viherrakentaminen ja kaikki kaivutöistä maanmuokkaukseen ja -tasoitukseen hoituu vuosien kokemuksella. Palvelemme yksityisasiakkaiden ohella taloyhtiöitä ja isännöintiyrityksiä.

Nurmikot, istutukset, kiveykset ja viherrakentamisen perustustyöt

Idyllinen elinympäristö on viihtyisän asumisen perusta. Jos kaipaat pihallesi perustustöitä tai pienempiä uudistustoimenpiteitä, olemme vain puhelinsoiton päässä. Pihapuutarhurit Ky toteuttaa pihojen ja puutarhojen hoito- ja perustustöitä sekä kattavaa viherrakentamista Espoossa ja koko Uudellamaalla.


Piha- ja viherrakennuspalvelumme kattavat muun muassa:


  • kukkaistutukset
  • pensaiden, pensasaitojen ja puiden istutukset
  • siirtonurmen asennukset
  • nurmikoiden laittaminen
  • kiveysten asentaminen ja huoltaminen
  • pienimuotoiset maansiirto- ja kaivutyöt
  • yleiset pihasuunnittelu- ja somistustyöt.
Tutustu myös kunnossapitopalveluihimme

Käytössä kevyttä ja keskiraskasta hoitokalustoa

Piharakentaminen onnistuu parhaiten oikeanlaisella kalustolla, mutta myös kokeneen ammattilaisen panosta tarvitaan kestävän ja toimivan lopputuloksen takaamiseksi. Pihapuutarhurit Ky suosii kone- ja laitevalikoimassaan sellaista kalustoa, joka soveltuu yhtä hyvin kotipihan puutarhatöihin kuin taloyhtiön pienimuotoisempaan piharakentamiseen. Tutustu kalustoomme ja pyydä ammattilainen operoimaan laitteita pihamaallesi Espooseen!

Katso kattava kalustovalikoimamme