Puuterassit ja piha-aitaukset Espoosta

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Pihapuutarhurit Ky tukee puutarhanhoito- ja viherrakennuspalveluidensa kattavuutta myös teknisillä rakennustöillä, joilla voit luoda lisää viihtyisyyttä tontillesi, leikkipuistoon tai taloyhtiön yhteisiin ulkotiloihin. Esimerkiksi viehättävä ja laadukas puuterassi luo tunnelmaa pihaan kuin pihaan. Tarjoamme ammattitaitoista pihan kehittämisapua maapohjan muokkauksesta varsinaisiin pienrakennustöihin Espoossa ja koko Uudellamaalla.

Puuterassin, piha-aidan ja leikkivälineiden asennuspalvelu

Mukava, käytännöllinen ja monikäyttöinen terassi on jokaisen viihtyisän takapihan sielu; siellä voit rentoutua kaikessa rauhassa ja järjestää vaikka grillijuhlia. Erikoisosaamiseemme kuuluvatkin puuterassien asentaminen ja rakennustoimenpiteet alusta loppuun sekä tarpeen mukaan myös maapohjan tasoitukset ja muut tekniset toimenpiteet.


Asennamme myös valmiita puuaitoja kaikenkokoisille tonteille, jolloin saat pihallesi samalla persoonallisuutta, väriä ja rauhaa. Vaativampien ja erikoisempien kohteiden rakentamisessa saat meiltä myös tarvittavaa konsultaatioapua tai voimme tarvittaessa hyödyntää monipuolista aliurakoitsijaverkostoamme. Autamme mielellämme sinulle sopivimpien materiaalien hankinnassa ja värien valinnassa.

Omakotitalojen ja taloyhtiöiden pihat ovat lapsille tärkeitä leikkipaikkoja. Palveluihimme kuuluukin leikkivälineiden asennus- ja rakennuspalvelu. Voimme esimerkiksi pystyttää pihakeinun tukevasti ja turvallisesti tai kasata hiekkalaatikon, leikkimökin ja liukumäen tukevasti paikoilleen. Hyvin asennettu leikkirakennelma kestää sukupolvelta toiselle vankkojen materiaalien sekä ammattimaisen tekijän ja kaluston ansiosta.
Kysy rohkeasti apua muihinkin pihan pienrakennelmien asennuksiin – myös siirtolapuutarhassa tai kesämökillä. Toiminta-alueeseemme kuuluu Espoo sekä tarvittaessa koko Uusimaa.

Ota yhteyttä