Pihan kunnossapidon ammattilainen Espoosta

Pyydä tarjous puutarhapalveluistamme!

Tarvitsetko ammattimaista ja vaativampaa kalustoa edellyttävää pihan kunnossapitoa? Pihapuutarhurit Ky pitää omakotitalojen puutarhat sekä rivi- ja kerrostalojen pihat siisteinä niin keväällä, talvella kuin syksylläkin. Espoon ja pääkaupunkiseudun ohella voit tilata meiltä kattavan pihan kunnostuspalvelun sopimuksen mukaan koko Uudenmaan alueella. Pidämme myös kesämökkisi ja siirtolapuutarhasi pihan ja kasvustot siistissä kunnossa.

Nurmikko, pensaat ja puut kuntoon omalla tontilla ja taloyhtiössä

Pihat ja puutarhat tarvitsevat tunnetusti jatkuvaa huolenpitoa viihtyisyytensä säilymiseksi. Sen ylläpitämiseen Pihapuutarhurit Ky tarjoaa ahkeraa ja asiantuntevaa apua Espoossa ja Uudellamaalla. 


Keväisin leikkaamme ja hoidamme varsinkin omena- ja kirsikkapuita, kuusiaitoja sekä tarjoamme muita pensaiden ja puiden hoitoon ja muotoiluun liittyviä arboristipalveluita. Myös kasvimaa kaipaa usein talven jäljiltä jyrsimistä tai tasoittamista. Kuusi- ja orapihlaja-aitojen ja muiden pensasrakennelmien harvennusta ja muotoilua hoidamme loppuvuodesta ennen lumentuloa. Voimme huolehtia oksa- ja hakejätteen käsittelystä oksasilppurin avulla. Huollamme puita, pensaita ja pensasaitoja tarvittaessa myös kesän kasvukaudella, jolloin pääosin hoidamme nurmikoiden leikkuuta, kunnossapitoa sekä pienimuotoisia niittotoimenpiteitä.


Lisäksi huolehdimme turvallisesti tarvittavista puunkaato-operaatioista pilkkomista, karsimista ja kannon hävittämistä myöten. Katso etusivulta käytössä oleva kalustomme, voimme sen voimin tulla auttamaan sinua pihasi hoitamisessa. 


Ota yhteyttä viherrakentamisen ammattilaiseen – hoidamme pihojen kunnossapidon työt Espoon alueella!

Tutustu monipuoliseen kalustoomme